Sunday, January 8, 2012

Mijn Nederlandse Lievelingskookboek / My Favourite Dutch Cook Book

De Nieuwe Nederlandse Keuken
The New Dutch Cuisine


Het is een basiskookboek dat richtlijnen geeft aan de amateur- en professionele kok en een must have voor een ieder die denkt dat hij kan koken en ieder die lekker hollandse spijzen wil koken.
Ik heb het boek als een leesboek gelezen en heb vele andere geïnspireerd. Koop dit boek en laat je ook inspireren!


This book is also available in English, it's called "The new Dutch Cuisine". It's a book that explaines the basics as well as fancy recipes for amateur and professional cooks and it's definitely a must have for everybody who thinks he/she cook and wants to know more about the Dutch cuisine.
I read the book just like a novel and inpired many others with it. Buy the book and let inspire you too!


Mijn lievelingsrecepten:
  • Gehaktloempia met grootmoeders komkommerdip (op pagina 94)
  •  Stamppotkroketjes (op pagina 100)
  • Hutspotsalade met gerookte eendenborst en pastinaakkroketjes (op pagina 174)

My favourite recipes:

  • Minced meat spring roll with grandmother's cucumber dip (page 94 in the Dutch book)
  • Stamppot croquettes (page 100 in the Dutch book)
  • Hutspot salad with smoked duck breast and parsnip croquettes (page 174 in the Dutch book)


DE NIEUWE NEDERLANDSE KEUKEN
Taal/Language: Nederlands/Dutch
Auteur/Author: Albert Kooy
Uitgever/Publisher: KM Publishers, 2007
Paperback: 272 pagina's/pages
ISBN10: 9080865559
ISBN13: 978-9080865556

THE NEW DUTCH CUISINE
Taal/Language: Engels/English
Auteur/Author: Albert Kooy
Uitgever/Publisher: KM Publishers, 2007
Hardcover: 272 pagina's/pages
ISBN-10: 9075979061
ISBN-13: 978-9075979060

No comments:

Post a Comment